Una parella de turistes ha agredit violentament a un conductor d'autobús en l'estació de Sant Antoni, a Eivissa. Des de l'Ajuntament de Sant Antoni han confirmat al Diari d'Eivissa, del mateix grup editorial que el Diari de Girona, que la Policia Local no va intervenir en aquest succés i que, en el cas que s'hagi presentat denúncia, s'encarregaria del cas la Guàrdia Civil.

A més, un portaveu del Consell d'Eivissa, que té les competències de Transport, ha confirmat al Diari d'Eivissa que el conductor del bus implicat en aquest fet no era d'una línia de servei públic ni tampoc cobria el trajecte de Sant Antoni a Eivissa, sinó que es tractava d'un servei discrecional de l'empresa Discobus.

En les primeres imatges del vídeo es pot veure com el conductor d'un bus tira a terra un passatger a l'estació. A continuació, una jove s'afegeix a la lluita i dóna una puntada de peu a l'esquena del conductor. "Què cony fas?", crida la dona, que, pel que sembla, estava amb el passatger implicat en la baralla.

Aquesta disputa va causar gran atenció en l'estació d'autobusos i diverses persones es van acostar a la zona on els dos homes es barallaven a cops de puny i puntades. A més, diversos testimonis de la baralla, que es va perllongar durant gairebé dos minuts, també van tractar de parar-la.