Els Mossos d'Esquadra van detenir dues dones i un home per colpejar i robar a una dona de 78 anys quan tornava de treure diners d'una sucursal bancària. Quan la víctima entrava per la porta de la seva finca a Castelldefels li van robar els diners que havia tret, 7.000 euros, li van clavar una empenta i la dona va rebre un fort cop al cap.

Gràcies als testimonis que havien vist els autors dels fets, els agents va poder trobar per la zona els presumptes agressors que havien fugit del lloc en un cotxe. Els tres detinguts, de 24, 26 i 32 anys, i veïns de Barcelona, duien la bossa amb la documentació de la víctima i els 7.000 euros a l'interior. Els arrestats tenen antecedents per fets similars i van quedar en llibertat amb càrrecs.

Els detinguts van ser dues dones i un home, de 24, 26 i 32 anys i veïns de Barcelona, que estan acusats com a presumptes autors d'un robatori amb violència i intimidació i d'unes lesions al municipi de Castelldefels. Els fets van succeir al portal de casa de la víctima, quan tornava de treure 7.000 euros d'una entitat bancària. La dona va rebre una empenta, un fort cop al cap i li van arrencar la bossa de mà amb tots els diners al seu interior. La dona va ser assistida al lloc pel Sistema d'Emergències Mèdiques, que després la van traslladar a l'hospital.

Gràcies a la informació i la descripció d'alguns testimonis que haurien vist els autors dels fets, es va iniciar una recerca per al zona. Minuts més tard una patrulla va localitzar dues noies, que coincidien plenament amb la descripció dels autors dels fets, caminant ràpidament i mirant cap enrere tota l'estona. Els agents, que van fer un seguiment de forma discreta, van observar com les joves es reunien amb un altre noi i tots plegats entraven en un restaurant proper.

Amb el suport de diverses patrulles, van entrar a l'establiment i van identificar i escorcollar els tres joves. Els agents van observar una bossa que coincidia amb la descripció facilitada per la víctima i al seu interior van localitzar la documentació personal i bancària a nom de la víctima, i una faixa amb un sobre de paper amb una gran quantitat de diners.