Una operació policial conjunta de Mossos d'Esquadra, Guàrdia Civil, Policia Nacional i Vigilància Duanera persegueix el blanqueig de capitals a Tarragona, van informar fonts pròximes al cas a primera hora de la tarda d'ahir.

En una operació iniciada poc abans de les set del matí a Reus, els agents desplegats van escorcollar diversos domicilis i una botiga de regals en aquesta població i diversos habitatges més al municipi veí d'Almoster.

El titular del Jutjat d'instrucció número 3 de Reus dirigeix l'operació, que ahir a la nit encara continuava en marxa. El mateix jutge va decretar el secret de sumari, de manera que no es coneixen més detalls de la investigació.

Caixa forta i armes

A la sortida d'un dels escorcolls, al carrer Mare Molas de Reus, es va poder veure un dels agents de la Guàrdia Civil transportant una caixa forta i, segons altres fonts, també una arma llarga.

A l'hora de tancar aquesta edició, l'operació policial coordinada continuava oberta i es preveia que se saldaria amb diverses detencions, segons les mateixes fonts.