31 de desembre de 2017
31.12.2017

Jordi Pujol evoluciona «favorablement» de la forta pneumònia que té

?Marta Ferrusola i Oriol Pujol visiten l'expresident de la Generalitat a l'hospital, on està ingressat des de fa dies, i asseguren que «està bé»

01.01.2018 | 07:10
L´expresident de la Generalitat, en una imatge d´arxiu.

L'expresident català Jordi Pujol està evolucionant «favorablement» de la forta pneumònia per la qual està hospitalitzat des de fa uns dies.

En un comunicat, la Clínica Sagrada Família, on està ingressat, va explicar que Pujol evoluciona favorablement i es manté el pronòstic reservat.

Marta Ferrusola i Oriol Pujol van visitar ahir al matí l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol, que es troba hospitalitzat des de fa uns dies a la clínica Sagrada Família, encara que tots dos van dir que actualment «està bé».

En declaracions a Efe, la dona de Jordi Pujol va assenyalar que el seu marit es troba «bé», mentre que el seu fill Oriol va comentar que el passat dia 26 el seu pare es trobava «molt malament i, com que vivim davant de la clínica, vam venir fins aquí i ja se'l van quedar, diagnosticat amb una pneumònia, de la que avui està millor».

La família considera que l'expresident català encara estarà ingressat a la clínica un o dos dies més. També van donar a conèixer que ahir, només despertar-se, va demanar que li portessin el diari.

La dona de l'expresident i el seu fill van arribar a la clínica quan passaven uns minuts de les 11 caminant des de casa seva, situada a la ronda del General Mitre, a poca distància del centre sanitari.

Jordi Pujol i Soley, de 87 anys, apareix ben poc en l'escena pública des que va confessar l'existència d'una herència familiar a Andorra, que no havien declarat a Hisenda, assumpte que investiga l'Audiència Nacional.

Per aquesta causa, el seu fill Jordi Pujol Ferrusola havia ingressat a la presó de Soto del Real d'on, precisament, va sortir el dia 27 passat després de dipositar una fiança de mig milió d'euros que li va imposar el jutge José de la Mata.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema