La principal sospitosa del crim de la Guàrdia Urbana de Barcelona i que es troba en presó preventiva, Rosa Peral, va explicar a una altra reclusa que hauria enverinat la seva parella, també agent policial, abans que fos assassinat i calcinat dins un cotxe, que va aparèixer en una pista del pantà de Foix el maig de l'any passat.

La presa va declarar aquesta confidència davant el jutge del Vendrell que investiga el crim pel qual Rosa Peral i el seu company de patrulla Alberto López es troben a presó, segons va avançar La Vanguardia.

La interna de Wad-Ras va explicar que Rosa Peral hauria intentat trobar des de la presó un sicari per matar el seu exmarit, amb qui té dues filles, fets que van transcendir a finals de desembre. El jutge del Vendrell que porta el cas s'ha inhibit d'aquests fets perquè van passar a Wad-Ras, dins la competència dels jutjats de Barcelona.

Fa poc més d'una setmana el sotsinspector de la Guàrdia Urbana de Barcelona que estava acusat d'haver difós per internet una foto pornogràfica de Rosa Peral, que era una antiga amant també policia,va rebre l'absolució.