El nom de l'exconseller Jordi Turull apareix en l'extensa sentència sobre el «cas Palau». Un dels homes forts, actualment investigat per un pressumpte delicte de rebel·lió apareix en la interlocutòria que el situa enmig d'una adjudicació entre CDC i Ferrovial.

Segons va informar el rotatiu elespanol.com, Turull va ser membre de la mesa de contractació que va actuar en l'expedient per a la construcció d'un pavelló esportiu municipal a Sant Cugat, adjudicada a Ferrovial per 4,1 milions d'euros el 2002.

Aquesta és una de les quatre úniques obres respecte a les que l'Audiència afirma que «ha resultat acreditat» que es van concedir a la constructora Ferrovial «en virtut d'un pacte» pel qual l'empresa traspassava diners a CDC «a canvi que aquesta, fent valer l'ascendent que algunes de les persones que la integraven tenien sobre aquelles que conformaven els òrgans de govern i d'adjudicació d'obra pública en ens autonòmics o locals integrats per membres del propi partit, garantís l'adjudicació d'un determinat volum econòmic d'obra pública de forma anual».

Vincle amb CDC

En relació al pavelló de Sant Cugat, la sentència assegura que «en el moment de l'adjudicació de l'obra, l'alcaldia i la majoria del consistori era ostentada per CDC».