La polèmica sobre si els Mossos van rebre un avís dels serveis secrets dels Estats Units que alertava sobre els atemptats a Barcelona i Cambrils ressorgeix mesos després. Segons El Periódico de Catalunya, els Mossos van intentar destruir l'avís dels EUA sobre els atemptats de l'agost. La policia espanyola va interceptar la comunicació de la CIA quan aquesta estava a punt de ser destruïda juntament amb altra documentació, en una incineradora de Sant Adrià del Besòs, el passat 26 d'octubre.

Després que el llavors el conseller d'Interior, Joaquim Forn, ara cessat per l'article 155 i en presó preventiva per l'1-O, i el destituït Major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, desacreditessin la informació i denunciessin una campanya per desacreditar el cos, el diari apunta que la policia catalana «certifica ara l'autenticitat del document, que va arribar per vies diplomàtiques i venia de la CIA».

La nota parlava d'una «informació no corroborada de veracitat desconeguda» de finals de 2017 que indicava que el grup terrorista tenia plans d'atemptar a l'estiu contra «emplaçaments turístics molt concorreguts a Barcelona» i «específicament a la Rambla».