L'exdirector del Palau de la Música Jordi Montull i la seva filla, l'exdirectora financera Gemma Montull, l'extresorer de CDC Daniel Osàcar i el representant legal de CDC van anunciar que recorreran davant el Tribunal Suprem la sentència de l'Audiència de Barcelona pel desfalc en l'entitat musical, segons va informar el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

Com ja van anunciar anteriorment, també tenen previst presentar recurs de cassació la Fiscalia -contra l'absolució dels directius de Ferrovial-, l'expresident del Palau Fèlix Millet, així com la seva esposa, Marta Vallès, i la seva filla Laia Millet.

La Secció 10 de l'Audiència de Barcelona va condemnar Fèlix Millet a 9 anys i vuit mesos de presó i la seva mà dreta, Jordi Montull, a set anys i mig de presó pel saqueig de l'entitat musical. A Gemma Montull la va condemnar a 4 anys i mig de presó, i a l'extresorer de CDC Daniel Osàcar a 4 anys i cinc mesos de presó per un delicte de tràfic d'influències. A més, l'Audiència ha considerat provat que CDC va cobrar 6,6 milions d'euros en comissions irregulars a través del Palau.