La Sala civil i penal del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va considerar proporcionat que s'autoritzés el clonat de correus, contactes, carpetes personals i agendes electròniques de Germà Gordó quan era secretari del Govern (2010-2012) i conseller de Justícia (2012-2016) dins del cas de presumptes comissions il·legals de CDC del 3% per a les finalitats de la investigació criminal «per delictes molt greus relacionats amb la corrupció».

El TSJC desestima el recurs d'apel·lació interposat per Germà Gordó contra aquestes diligències, en el qual demanava que les dades, recollits en diverses dependències l'any passat, fossin analitzats per paraules clau de manera que solament es mirés el que tenia a veure amb el procediment, sobre la base de principis constitucionals com la tutela judicial efectiva, dret a un procés amb garanties, intimitat i secret de les comunicacions.

L'alt tribunal -que ja no investiga Gordó perquè en deixar de ser diputat la seva causa ha tornat al Jutjat d'Instrucció 1 del Vendrell- afirma que «s'han complert amb els requisits establerts a la llei» determinant l'abast i els termes de les confiscacions tant relacionats amb les persones, com els fets i l'objecte del procés penal.

Després de conèixer-se la seva imputació, tant el seu propi partit, el PDeCAT, com a ERC li van retirar tot suport i li van demanar que abandonés el grup parlamentari de Junts pel Sí (JxSí). Gordó va ignorar les peticions i va passar a diputat no adscrit en el Parlament.