L'Exèrcit mantindrà presència i una superfície similar a la de la passada edició al Saló de l'Ensenyament, que se celebrarà del 14 al 18 de març al recinte de Montjuïc. L'expositor de l'Exèrcit, que en la passada edició tenia una superfície de 90 metres quadrats, comptarà amb un espai una mica menor que el 2017, però sense canvis respecte edicions anteriors, en el qual presenta a la institució com a sortida professional.

El Saló de l'Ensenyament, queserveix per a que els joves que acaben segon de batxillerat puguin orientar-se millor en quant al seu futur professional, comptarà amb 190 expositors, quinze més que en la passada edició, i es completarà, dins de la Setmana de la Formació i el Treball amb el Futur, de màsters i postgraus, que comptarà amb 60 expositors, i la Fira Internacional dels Empreses Simulades, amb 50 estands. La presència de l'Exèrcit al saló ha generat polèmica en les últimes edicions, després que el Parlament aprovés una moció en la qual demanava que no hi assistís i teòricament també comptava amb el rebuig de l'Ajuntament de Barcelona.

El govern municipal lideat pels Comuns va aprovar en un ple de de fa dos anys una declaració institucional en què es defensava que el Saló de l'Ensenyament se celebri sense la presència de l'Exèrcit per afavorir espais educatius lliures d'armes. De fet, en la inauguració del saló el 2016, l'alcaldessa, Ada Colau, va dir a dos militars que se li van dirigir: «Ja sabeu que nosaltres preferim que no hi hagi presència militar».