L'expresident del Palau de la Música Fèlix Millet va quedar ahir en llibertat provisional després de pagar una fiança de 400.000 euros imposada per l'Audiència de Barcelona, va informar el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

Ho fa tres dies després que la seva mà dreta, Jordi Montull, també quedés en llibertat provisional després de pagar una fiança de 100.000 euros.

Millet va ser condemnat a 9 anys i vuit mesos de presó pel saqueig de l'entitat musical, xifrat en 23 milions d'euros, i va ingressar a la presó el 5 de febrer.

L'expresident del Palau de la Música havia passat diversos dies ingressat per una infecció pulmonar i ha rebut aquest mateix divendres al matí l'alta hospitalària.

A la tarda, la seva defensa ha comparegut a la secció 10 de l'Audiència de Barcelona i ha presentat avals per fer front a la fiança.

Posteriorment es va dictar acte de llibertat provisional i es va comunicar a la presó Brians II a través del jutjat de guàrdia: Millet ha quedat en llibertat a última hora de la tarda, ha detallat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.