07 de març de 2018
07.03.2018

La dona de Puigdemont cobrarà 6.000 euros al mes per un programa de TV

Marcela Topor percebrà aquesta quantitat per un espai de dues hores setmanals a la televisió pública La Xarxa

07.03.2018 | 17:04
Marcela Topor

Marcela Topor, la dona de l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, cobrarà 6.000 euros mensuals per un programa d'entrevistes a la televisió La Xarxa. Segons estipula el seu contracte, el «fitxatge» per la cadena de titularitat pública que agrupa les televisions locals de Catalunya té data del 20 de desembre de l'any passat i fa referència a l'espai Tea Time.

Segons va informar el rotatiu ABC, el document, signat per la mateixa Marcela Topor i pel conseller delegat de la cadena, Francesc Pena i Carbó, estableix que percebrà el sou de 6.000 euros pràcticament net, ja que no s'ha de fer càrrec de cap aspecte tècnic o de producció del seu programa.

Contracte poc habitual

En aquesta línia, la presidenta de la Diputació de Barcelona (propietària de La Xarxa) i alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa (PDeCAT) assegura que aquest contracte és poc habitual a la cadena. Per exemple, aquesta quantitat és molt superior a la que perceben la resta de presentadors i col·laboradors d'aquest canal.

«Totes les despeses, retribucions i costos de qualsevol tipus que es derivin de la contractació dels mitjans humans, materials i tècnics necessaris per a la realització del programa estaran a compte i càrrec en exclusiva de la XAL», especifica el contracte. Paral·lelament, el document indica que el programa tindrà una periodicitat setmanal i s'emetrà fins al juny de 2018.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema