07 de març de 2018
07.03.2018

«Unes eleccions no són la fi del món»

07.03.2018 | 07:10

L'exconseller Santi Vila també va admetre que l'aritmètica política pot provocar que, si finalment la CUP no presta el seu suport a JxCat i ERC, pugui imposar-se l'escenari de noves eleccions a Catalunya: «No és la fi del món».

L'exconseller, que va dimitir el dia abans de la declaració d'independència en el Parlament, ha negat que el Govern enganyés els ciutadans, però sí que creu que «va haver-hi certa ingenuïtat o no es va actuar de forma suficientment responsable perquè es van prendre decisions imprudents que han portat gravíssimes conseqüències».


Crítiques a Rajoy

També va recriminar el paper en tot això del Govern de Mariano Rajoy, destacant que en ocasions va pensar que ja els anava bé el que passava a Catalunya i van esperar «al fet que es precipités tot per fer llenya de l'arbre caigut i per fer regressions en l'autogovern català».

«Entenent alguna excusa que es donava a Madrid, els va acabar temptant molt la possibilitat que el soberanisme s'humiliés a si mateix i es desacredités fins a arribar a un carreró sense sortida. Això és tenir molt poc sentit d'Estat», va concloure l'exconseller de Cultura.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook