16 de març de 2018
16.03.2018

Quant queda per gaudir de dies realment llargs?

Amb l'amenaça de la propera baixada de temperatura, costa sentir que la primavera ja està aquí, però així és. Aquestes són les dates claus de l'arribada del bon temps

19.03.2018 | 10:57

Dies curts, pluja i neu han protagonitzat les darreres dates i això que cada cop estem més a prop de la primavera. El moment de poder gaudir des les tardes llargues, de les cerveses al sol després del treball i de llargs vespres amb els amics pel carrer. Repassem les principals fites que ens portaran al desitjat estiu:

18 març: 12 hores de solEl dia guanya finalment a la nit i les hores de sol superaran les de nit per primer cop aquest any.
20 març : Equinocci de primaveraJa és oficial. a les 16:15 entrarem a la primavera. La nostra responsabilitat serà gaudir-la al màxim.

Port Bò, o platja de les Barques, és el barri marítim de Calella de Palafrugell, en el municipi de Palafrugell (Baix Empordà). És un conjunt històric declarat com a bé cultural d'interès nacional. Inclou com a element destacat el conjunt de les Voltes protegit com a bé cultural d'interès local, inmortalitzades per l´amic @jm.boix en aquesta fantástica fotografía. . _______________________ @Gironaexperiences: Tags Oficials: #gironaexperiences ?? També ens fixem en tags locals, tipus #costabrava #pirineus i amb els noms de pobles, ciutats, llocs i costums. Us agraïrem repost de les nominacions. . MAIL | (D.M.) instagramersgirona@gmail.com TWITTER: GironaExperiences @GIExperiences _______________________ #gironaemociona#gironaenamora#gironaturisme#girona#turismegirones#gironaexperiences#gironaexperience#costabrava#pirineus#catalunya#catalonia#catalogne#mediterraneansea#laselva#girones#lagarrotxa#altemporda#baixemporda#ripolles#pladelestany#cerdanya#osonaoriental#platjadelportbo

Una publicación compartida de Girona experiences (@gironaexperiences) el25 març: Canvi d'horaL'horari d'estiu ens permet allargar les tardes i els vespres i les hores a les terrasses i a l'aire lliure.13 maig: El sol es pondrà a les 20 horesAixò vol dir molts hores de llum.21 juny: El dia més llarg de l'anySant Joan és al caure. I l'estiu en el seu apogeu.

#santjoan #barcelona #fiesta #sanjuan #fest #fuegosartificiales #fuego #fireworks

Una publicación compartida de Toni (@tonireflex) el

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit