Els Mossos d'Esquadra estan investigant els youtubers que es van colar a la Sagrada Família a la nit i van aconseguir escapar, van explicar fonts policials ahir a Europa Press.

Segons les mateixes fonts, els fets van succeir la nit del divendres 9 al dissabte 10 de març i la policia catalana va rebre la denúncia a mitjans aquesta setmana, per la qual cosa han iniciat una investigació.

Un grup de youtubers es va colar a la nit en el temple de la Sagrada Família burlant totes les mesures de seguretat i, quan van ser albirats pels agents de seguretat, van escapar sense ser detinguts.

Posteriorment, van penjar el vídeo a les xarxes socials, on es veu com entren al temple saltant per una de les tanques laterals i grimpen per les bastides fins que els agents de seguretat els veuen i aconsegueixen escapar.

En una entrevista de Rac1 aquest dissabte i recollida per Europa Press, el cap de seguretat i operacions de la Sagrada Família, Marc Martínez, va reconèixer que «va haver-hi un problema de seguretat» perquè els youtubers van poder fugir sense conseqüències.

40 minuts

A més, va explicar que van analitzar els fets i quan van detectar el vídeo a les xarxes socials van posar una denúncia als Mossos. Així mateix, va assegurar que la Guàrdia Urbana va trigar uns 40 minuts a arribar després de rebre l'avís del personal encarregat de la seguretat del temple.