Durant tota la jornada d'ahir diversos punts de les carreteres catalanes es van veure afectats pels talls de carreteres. A Barcelona un grup de manifestants van tallar al voltant de dos quarts de vuit del matí el trànsit a la Diagonal, a l'altura de Gran Via Carles III, i al Passeig Fabra i Puig, en la seva confluència amb l'avinguda Meridiana. Un altre de les carreteres tallades va ser l'A-2 al seu pas per Soses o bé l'N-340 a l'altura de l'Ampolla, a les terres de l'Ebre. En algunes d'elles, tal com va passar a l'AP-7 o a l'N-II, els Mossos d'Esquadra van intervenir.

Un dels darrers talls del dia es va fer a Puigcerdà, on 150 persones van tallar les carreteres N-152 i N-154, a les proximitats amb el pas fronterer amb França. La mobilització va ser convocada pel CDR de la Cerdanya, que va programar diverses accions durant tota la setmana per protestar contra la detenció de Carles Puigdemont i els empresonaments de polítics catalans.

També a última hora del dia, desenes de persones van decidir tallar la carretera C-37 a l'altura de la Vall d'en Bas, a la boca nord dels túnels de Bracons, en ambdós sentits de la marxa. Aquesta protesta va ser convocada pel Comitè de Defensa de la República de la Garrotxa.