Un grup de manifestants ha tallat al voltant de dos quarts de vuit del matí el trànsit a la Diagonal, a l'alçada de Gran Via Carles III, i al Passeig Fabra i Puig, en la seva confluència amb l'Avinguda Meridiana per reclamar l'alliberament dels polítics presos i a favor de la República, segons han informat fonts de la Guàrdia Urbana.

Les mobilitzacions s'han produït en dos dels accessos més importants a la ciutat coincidint amb l'hora punta d'entrada a Barcelona.

La Diagonal ha estat tallada en els dos sentits de la marxa durant una hora.

Al Passeig Fabra i Puig també s'ha tallat la via a l'altura de la Meridiana

L'Avinguda Diagonal ha quedat reoberta al voltant de dos quarts de nou del matí un cop finalitzada la protesta organitzada pels CDR a favor de la República i contra l'empresonament dels diputats, exdiputats i exmembres del Govern.

La protesta s'ha allargat al voltant d'una hora i ha afectat un dels principals accessos de Barcelona en plena hora punta. Segons els organitzadors, el tall ha estat simbòlic i per traslladar el seu suport al de l'AP-7, a l'Alt Empordà.

Mentre ha durat la protesta, els vehicles han pogut circular pels laterals, però la dotzena de línies de bus de TMB que passaven per la zona s'han vist afectades.

D'altra banda, els CDR també han tallat el trànsit al Passeig Fabra i Puig, amb Meridiana i ha afectat cinc línies del bus urbà. En aquest cas, la incidència es manté.