05 de abril de 2018
05.04.2018

Cuevillas: "Sempre havia dit que mantenia plena confiança en la justícia alemanya"

L'advocat de Puigdemont reacciona a la decisió del tribunal de descartar l'extradició pel delicte de rebel·lió

05.04.2018 | 21:08
Jaume Alonso Cuevillas

Jaume Alonso Cuevillas, advocat del president Carles Puigdemont, ha recordat a través de Twitter: "Sempre havia dit que mantenia plena confiança en la justícia alemanya". Cuevillas ha reaccionat d'aquesta manera a la decisió de la justícia alemanya de no tramitar la sol·licitud d'extradició de Puigdemont per delicte de rebel·lió en entendre que en les accions que se li imputen no hi ha hagut violència. Sí ha acceptat tramitar la petició d'extradició per malversació, una qüestió que haurà de resoldre en properes dates. En cas que finalment decidís extradir-lo per aquest delicte, la justícia espanyola només podria jutjar Puigdemont per aquesta qüestió.

Gonzalo Boye, advocat de Toni Comín i Meritxell Serret, ja piulava ahir a la mitjanit que avui seria "un gra dia". Després de la decisió de la justícia alemanya ha piulat: "Avui ja és un gran dia".

Un altre advocat que ha reaccionat a través de Twitter és Andreu Van den Eynde, advocat d'Oriol Junqueras. Ho ha fet en dues piulades, en les quals ha dit: "La justícia alemanya diu que no hi ha violència? Curiós que coincideixi amb les defenses que estem duent a terme". En la segona piulada ha afegit: "Després de la decisió alemanya ara la qüestió és si mantindran o retiraran l'euroordre".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook