Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir el conductor d'un cotxe que va caure de matinada a un canal de reg a Sant Carles de la Ràpita, en un accident en el qual va morir una noia de 22 anys que l'acompanyava, per donar positiu en consum de drogues i alcohol.

El jove, també de 22 anys i veí de l'Aldea (Baix Ebre), va ser arrestat després de ser donat d'alta de l'hospital Verge de la Cinta de Tortosa, on va ser traslladat amb ferides menys greus i després de ser sotmès a les proves de consum d'alcohol i drogues, on va donar positiu.

El jove va quedar detingut en dependències policials a Amposta (Montsià). El sinistre va passar al voltant de les 06.36 hores a la carretera TV-3408 al punt quilomètric 9,5 del terme municipal de la Ràpita, en sentit Amposta.

Les causes de l'accident s'estan investigant. El vehichle, cap a les 06.45 hores, va sortir de la carretera i va caure a un canal de reg. A conseqüència de l'accident, la passatgera davantera del vehicle, N.F.S, de 22 anys i veïna també de l'Aldea, va morir, mentre que el detingut va patir ferides menys greus.