La Grossa de Sant Jordi, el sorteig creat per la Generalitat amb motiu d'aquesta festivitat, arriba a la seva segona edició amb bitllets distribuïts per valor de 9,2 milions, 8 milions en paper i la resta per Internet o a través dels terminals dels punts de venda.

Després d'haver aconseguit fer un forat al mercat a La Grossa de Cap d'Any, l'alternativa a la Grossa de Nadal, la Generalitat busca ara consolidar La Grossa de Sant Jordi.

Grossa de Sant Jordi 2018: Dia i hora del sorteig

El sorteig de la Grossa de Sant Jordi se celebrarà aquest divendres a Girona a les 13 horeGrossa de Sant Jordi s i, després de l'experiència de l'any passat, el de la seva estrena, la Generalitat ha retallat la distribució de bitllets per intentar ajustar-se millor a la demanda.

L'any passat Loteria de Catalunya va posar en circulació bitllets per a aquest sorteig per valor de 12 milions d'euros, i va acabar venent bitllets per valor de 6,1 milions, han precisat a Efe fonts del departament d'Economia.

El sorteig s'emetrà en directe per TV3 i l'acte el presentaran Lluís Marquina i Candela Figueras, ha informat la Generalitat en un comunicat.

Els bitllets es podran comprar fins a una hora abans del sorteig i es repartiran 6 milions d'euros en premis.

Com en el cas de La Grossa, els bitllets es venen a cinc euros i el primer premi repartirà 100.000 euros; el segon 32.500, el tercer 15.000 euros, el quart 5.000 euros per bitllet i el cinquè 2.500 euros.