10 de maig de 2018
10.05.2018

Viggo Mortensen, nou soci d'Òmnium Cultural

L'actor nord-americà és un dels 115.000 socis que ja suma l'entitat

11.05.2018 | 01:40
L´actor Viggo Mortensen.

L'actor nord-americà Viggo Mortensen s'ha fet soci d'Òmnium Cultural, segons un comunicat de l'entitat difós aquest dijous. 'És un honor que donis suport a l'entitat que treballa per la cultura, la llengua i els drets civils a Catalunya', ha difós a través de les xarxes l'entitat amb una fotografia de l'actor conegut pel seu paper d'Àragorn a l'exitosa trilogia cinematogràfica d''El Senyor dels Anells' dirigida per Peter Jackson.

Mortensen ja es va sumar fa un any al manifest 'Let catalans Vote', un document que ha reunit més de mig centenar de personalitats de diferents àmbits -entre elles cinc premis Nobel- que demana fer possible el dret a decidir del poble de Catalunya. Òmnium Cultural ha comunicat que actualment ja compta amb més de 115.000 socis.

Nascut a Nova York, Viggo Mortensen ha viscut llargues temporades a l'Argentina, Veneçuela i Dinamarca. L'actor nord-americà va debutar al món del teatre als Estats Units, i al cinema, després d'un primer paper de la mà de Woody Allen. Ha actuat a més d'una trentena de pel·lícules. Va ser però la trilogia de 'El Senyor dels Anells' de Peter Jackson qui el va fer famós entre el gran públic.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook