15 de maig de 2018
15.05.2018

Una abstenció dins de l'«excepcionalitat anti-repressiva»

Carles Riera manté que estaran a l'oposició i no garanteix futurs suports. També lamenta que es proposi un model econòmic neoliberal

14.05.2018 | 23:47

El diputat de la CUP Carles Riera va advertir que la seva formació només s'abtenia «com una excepcionalitat anti-repressiva», ja que estarà a l'oposició i no garanteix futurs suports al Govern. En el debat d'investidura, el diputat cupaire Carles Riera va resumir la posició poc entusiasta de la seva formació amb Torra amb una frase de Leonard Cohen: «a vegades un sap a quina banda ha d'estar només de veure qui és a l'altra banda».

Abans-d'ahir, va explicar Riera, la CUP va decidir el desbloqueig de la investidura, «però passant a l'oposició –va puntualitzar– per impulsar polítiques republicanes a favor de les classes populars, mantenir les sobiranies, des de la desobediència civil no violenta i des de la institucions quan faci falta».

Va lamentar, en aquest sentit, que Torra i les formacions que li donen suport «no ens han donat certeses» de voler impulsar una política fiscal redistributiva, «al contrari, ens proposen –ha dit– un model econòmic i de creixement de naturalesa neoliberal».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook