Els Mossos d'Esquadra han identificat aquest diumenge els tres homes denunciats per agredir sexualment a una noia de 17 anys a la sala Razzmatazz de Barcelona. Segons fonts pròximes al cas, a tots ells els han retirat els passaports de manera preventiva, però no han estat detinguts perquè encara cal esclarir quin gran de participació van tenir en els fets i com van succeir. La policia treballa en analitzar les gravacions de les càmeres del local i les declaracions que ha recollit dels testimonis i la víctima. La violació s'hauria produït la matinada de divendres en un dels 'backstage' -una zona reservada per a artistes i convidats- de la discoteca del Poblenou. Segons ha detallat el diari 'El Mundo', la víctima denuncia que es trobava amb un altre jove en aquest apartat de la discoteca quan un grup de nois va entrar i tres d'ells la van acabar penetrant sense el seu consentiment.

Va ser una amiga de l'agredida qui va contactar amb els Mossos per denunciar la violació i posteriorment la va acompanyar a l'Hospital Clínic per fer-li un reconeixement. Els Mossos ja han pres declaració a la víctima -que ha presentat denúncia- i han obert una investigació per esclarir els fets.La Sala Razzmatazz assegura que està col·laborant amb la policia per aclarir els fets."Razzmatazz ha posat a la disposició de les autoritats tots els mitjans necessaris per aclarir els fets en el moment de tenir-ne coneixement. Volem respectar la privacitat de la víctima i de la investigació, i per sobre de tot condemnar rotundament els fets denunciats", ha assenyalat la discoteca en un breu comunicat a Twitter.

Razzmatazz ha recordat que està adherida a 'No callem', un protocol contra les agressions i assetjaments sexuals en espais d'oci nocturn impulsat per l'Ajuntament de Barcelona. Per això, ja ha facilitat a la policia les gravacions de les càmeres de seguretat que enregistren qui entra i qui surt dels 'backstage'. No obstant això, el personal de seguretat que va treballar divendres no té constància de cap denúncia presentada, ni per agressió sexual ni per fets similars.