Dues persones han mort avui a causa de la col·lisió entre un camió i una furgoneta a la carretera C-25 a l'altura de Sallent (Bages), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

Els Mossos d'Esquadra han rebut a les 18:39 hores l'avís d'aquest accident mortal, que s'ha produït al quilòmetre 146 de la via, situat al terme municipal de Sallent.

Per causes que els Mossos estan investigant, els dos vehicles han topat en aquest punt de la carretera i han mort els dos ocupants de la furgoneta.

A causa de l'accident també han quedat ferides de menys gravetat dues persones, que han estat traslladats a l'Hospital de Manresa.

L'incident ha obligat a tallar la via C-25 en direcció a Lleida, i s'han habilitat desviaments senyalitzats perquè circulin els vehicles.

A la zona de l'accident s'hi han desplaçat tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra.

En un altre accident de trànsit ocorregut avui, dues persones han mort i dues més han quedat ferides, una d'elles de gravetat, en xocar un camió i un turisme a la C-15, a l'altura de Capellades (Anoia).