Un nen de 5 anys va quedar ferit greu com a conseqüència d'un atropellament per part d'un vehicle de l'organització dels Jocs Mediterranis, el conductor del qual, que va donar positiu en alcoholèmia, primer va fugir i posteriorment es va presentar davant les dependències policials.

L'accident es va produir la matinada passada, al voltant de les 23.45 hores, al passeig Miramar de Salou (Tarragonès), quan el vehicle va atropellar el nen, de nacionalitat irlandesa, que travessava un pas zebra amb la família a l'altura de la plaça Venus del passeig marítim d'aquest municipi tarragoní.

Organització dels Jocs

El comitè organitzador dels Jocs del Mediterrani de Tarragona va emetre un comunicat en el qual confirma que el vehicle pertany a l'organització dels Jocs i en el qual informa que el nen va ser traslladat a l'hospital Joan XXIII de Tarragona i ingressat en estat greu en l'UCI, on evoluciona favorablement.

L'organització especifica en el comunicat que el vehicle el conduïa «un treballador d'una empresa externa proveïdora de serveis, aliena al personal de l'organització i a l'estructura directa del comitè organitzador».

També assegura que, en el moment de l'accident, el conductor era fora del seu horari laboral i que l'empresa a la qual pertanyia el va apartar de la seva activitat de forma immediata, pendent de les actuacions policials sobre el cas,

Segons va confirmar l'Ajuntament de Salou, el conductor, que va donar positiu en les proves d'alcoholèmia, està detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit i un altre d'omissió del deure de prestar auxili.

Matrícula anotada

L'autor de l'atropellament va fugir en un primer moment, encara que un taxista va poder anotar la matrícula i va alertar la policia, que va trobar el vehicle abandonat prop de l'estació de Renfe.

Després d'una hora i mitja de l'atropellament, el conductor es va presentar voluntàriament en la comissaria de la Policia Local, acompanyat del seu germà, i va informar de l'atropellament anterior.