02 de juliol de 2018
02.07.2018
ÚLTIMA HORA
Abatut a trets el terrorista d'Estrasburg

L'Aeroport del Prat es «prepara» per a les vagues de pilots i controladors que hi puguin haver a l'estiu

La seva directora assegura que treballen per atendre la "contingència" però recorda que les parades "encara no són una realitat"

02.07.2018 | 13:49
Cues al control de seguretat de la Terminal T1 de l´Aeroport del Prat

L'Aeroport del Prat s'està "preparant" per afrontar les vagues de controladors i pilots que hi puguin haver al llarg de l'estiu. Així ho ha assegurat la seva directora, Sònia Corrochano, aquest dilluns durant la inauguració de la ruta d'Ethiopian Airlines que connectarà Barcelona i la capital d'Etiòpia, Addis Abeba. Corrochano ha dit que l'aeroport treballa per atendre la "contingència", però ha recordat que encara cap vaga és "una realitat". A més, ha afirmat que s'ha "notat" la desconvocatòria de la vaga de controladors a Marsella, que ha causat nombroses cancel·lacions durant les darreres setmanes.

La directora de l'aeroport del Prat ha apuntat que la principal conseqüència de les vagues són els retards en els vols. És per aquest motiu que ha explicat que estan treballant especialment per tal que les "esperes siguin el més bones possibles" i per atendre les famílies que viatgen amb nens o les persones amb necessitats especials.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit