L'alcalde de Lleida, el socialista Àngel Ros, serà nomenat ambaixador d'Espanya a Andorra i deixarà l'alcaldia de la ciutat (a la qual va arribar per substituir Antoni Siurana, que va ser nomenat conseller d'Agricultura) i en la qual ha estat 14 anys, van inofrmar a Europa Press fonts coneixedores del nomenament, que asseguren que el també president del PSC està molt il·lusionat amb el seu nou lloc.

Aquest dimarts va arribar al govern andorrà la petició del preceptiu plàcet al nou ambaixador, que una vegada concedit possibilitarà el seu nomenament i revela la incògnita sobre el futur de Ros, han publicat aquest dimecres els diaris Segre i Diari d'Andorra.

Per la seva banda, el primer secretari del PSC a Lleida i segon tinent d'Alcalde, Félix Larrosa, consultat per Europa Press sobre el futur de l'alcaldia de la ciutat ha explicat que «serà la militància la que decideixi qui assumeix el repte de l'alcaldia».

Dates del nomenament

«Com a primer secretari, quan coneguem les dates del nomenament convocaré la militància, que és la que ha de decidir qui ha d'estar al capdavant de l'alcaldia fins a les eleccions municipals. Seran les militants i els militants, els qui triïn, no hi ha hereus ni hereves», va afirmar Larrosa.

Fa dues setmanes, en declaracions a Europa Press, l'acalde de Lleida assegurava que mantenia la seva disposició a servir la ciutat en l'alcaldia si el seu partit li ho demanava, en afirmar: «Com ja vaig dir fa un any, la meva disposició de servir a la meva ciutat està intacta si el meu partit m'ho demana i la meva família hi està d'acord».