03 de agost de 2018
03.08.2018
Diari de Girona

Adif licitarà part de les actuacions del Corredor Mediterrani per 73 milions

El contracte comprèn el subministrament d'aparells de via per al tram Castellbisbal-Vila-seca

03.08.2018 | 15:45
Adif licitarà part de les actuacions del Corredor Mediterrani per 73 milions

El Consell de Ministres ha autoritzat al Ministeri de Foment a licitar, a través d'Adif i per un import de 73.146.071,79 euros, l'adquisició de nous materials per a l'execució de les obres d'implantació de l'ample internacional al Corredor Mediterrani al seu pas per Catalunya.

En concret, el contracte comprèn el subministrament d'aparells de via per al tram Castellbisbal-Vila-seca (Barcelona, Tarragona), que són dispositius que permeten bifurcar les vies, segons un comunicat del Ministeri de Foment, que precisa que aquesta actuació està cofinançada pel mecanisme "Connectar Europa" de la Unió Europea.

Aquests dispositius són una cosa "imprescindible" per realitzar el projecte d'implantació de l'ample internacional en el citat tram, mitjançant la instal·lació d'un tercer carril, a més de l'adaptació de les instal·lacions i diferents elements de la línia.

Segons Foment, la licitació s'ha dividit en tres lots per garantir la correcta explotació d'aquest tram, tant per a trens de mercaderies com per als serveis de viatgers.

Aquesta inversió se suma a la licitació, recentment autoritzada pel Consell de Ministres, del subministrament de carril destinat a les obres del Corredor Mediterrani en els trams Castellbisbal-Martorell (Baix Llobregat) i Sant Vicenç de Calders-Vila-seca (Tarragona), per un import de 14,97 milions d'euros.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook