Un manter va ferir presumptament la nit d'aquest dimecres un turista després d'una discussió a la plaça de Catalunya de Barcelona, que va haver de ser traslladat a un centre hospitalari.

L'home va intervenir en una discussió entre manters i una altra turista, i després va ser agredit, per la qual cosa va ser traslladat a un centre hospitalari del que ja ha estat donat d'alta, van informar fonts dels Mossos d'Esquadra a Europa Press.

La policia catalana no va rebre denúncia dels fets, i tracta de localitzar l'agredit per poder investigar el succés, segons les mateixes fonts. Una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (Sem) va atendre l'home a la plaça de Catalunya després de rebre l'avís a les 21.25 hores i el va traslladar a l'Hospital Clínic en estat menys greu, va informar l'organisme a Europa Press.

Dona increpada

Segons també va informar el portaveu del sindicat CSIF de la Guàrdia Urbana, Eugenio Zambrano, el manter suposadament va pegar el turista nord-americà que volia defensar la dona perquè «estava sent increpada».