Els Mossos d'Esquadra han detingut el conductor que ha atropellat mortalment dos ciclistes a la T-310 a Montbrió del Camp (Baix Camp) després de donar positiu al test de drogues. El jove conductor novell de 18 anys -de nacionalitat espanyola i veí de Reus- ha quedat arrestat pels delictes d'homicidi per imprudència i conducció sota els efectes de substàncies estupefaents i ha estat traslladat a la comissaria dels Mossos per prendre declaració. Segons les primeres informacions, el cotxe hauria envaït el sentit contrari de la T-310 i envestit mortalment els dos ciclistes, d'uns 60 anys i veïns de Riudoms. L'avís del sinistre s'ha rebut a les 08.16 hores d'aquest diumenge al quilòmetre 8 de la T-310 entre Riudoms i Montbrió. "Dia molt trist per la família ciclista de Riudoms per la pèrdua de dos companys ciclistes. Tot el nostre suport a les famílies en aquest moments tant durs. Descansin en pau", ha l'associació Amics de Riudoms.

"Dia molt trist per la família ciclista de Riudoms per la pèrdua de dos companys ciclistes. Tot el nostre suport a les famílies en aquests moments tant durs. Descansin en pau", ha publicat un escrit a les xarxes socials l'associació Amics de Riudoms.

11 patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que ha activat també el suport psicològic per a la família de les víctimes, han acudit a l'accident.

Pel que fa a l´afectació viària, la via s'ha tallat en els dos sentits i s´han fet desviaments senyalitzats. Finalment, a cinc minuts per les 12 hores del migdia, s'ha reobert la circulació a la via.