Els Mossos d'Esquadra han detingut al conductor d'un vehicle que ahir va fugir després de causar un accident a Argentona (Maresme) en el que va morir la passatgera d'una motocicleta, i que en ser detingut posteriorment va donar positiu per consum d'alcohol i drogues.

Els Mossos han informat avui que el detingut és un home de 46 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sant Adrià de Besòs (Barcelonès), ciutat en la qual va ser detingut després que fugís del lloc del sinistre.

L'accident va tenir lloc sobre les 18.45 hores d'ahir al quilòmetre 97,5 de l'autopista C-32, a l'altura del terme municipal d'Argentona, quan el vehicle, que circulava de forma temerària des de feia quilòmetres, va fer un canvi brusc de carril i va tirar per terra la moto.

com a conseqüència de la caiguda, va morir a l'acte la passatgera de la moto, una dona de 34 anys veïna de Barcelona, mentre que el conductor de la motocicleta va ser evacuat en estat crític en un helicòpter medicalitzat a l'Hospital Trias i Pujol de Badalona (Barcelonès).

Després del sinistre, el conductor de l'automòbil va fugir a tota velocitat del lloc, encara que testimonis presencials, que van explicar als Mossos que el cotxe circulava de forma temerària des de feia quilòmetres, van oferir una descripció precisa del cotxe, que va permetre la seva localització posterior.

Els Mossos van trobar al seu domicili de Sant Adrià de Besòs al conductor fugit, que va reconèixer els fets i que va donar positiu en les proves d'alcohol i de drogues a les quals va ser sotmès.