07 de agost de 2018
07.08.2018

A la presó un conductor per envestir mortalment una dona a Argentona

06.08.2018 | 23:45

Un jutge va acordar ahir enviar a la presó al conductor d'un turisme que dissabte passat, quan anava drogat, va envestir una moto a Argentona, en un sinistre en què va morir la passatgera, una dona de 34 anys, i va quedar ferit greu el motorista.

Segons va informar ahir el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), el jutjat de guàrdia de Badalona va decretar ahir presó preventiva, comunicada i sense fiança per al conductor del turisme, en una causa oberta pels delictes de conduccions temerària, lesions greus per imprudència, homicidi per imprudència i omissió del deure d'auxili, entre d'altres.

El jutge de Badalona s'inhibirà ara davant el titular del jutjat d'instrucció número 3 de Mataró (Maresme), competent per data i hora dels fets investigats.


Dissabte 4 d'agost

L'accident va passar dissabte, 4 d'agost, quan el conductor d'un cotxe va envestir una motocicleta a l'autopista C-32, al terme d'Argentona, i a conseqüència del qual va morir la passatgera, una dona de 34 anys, i va quedar ferit greu el motorista.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook