Driss Oukabir, a la presó per la seva presumpta participació en els atacs d'agost de 2017 a Barcelona i Cambrils, va qualificar de «cristià de merda» i va amenaçar de llançar els seus trossos «als cocodrils» a un internauta que va coincidir amb ell en un fòrum a Facebook onze dies abans de la perpetració dels atacs, segons va advertir a la Policia aquesta persona després de fer-se públiques en premsa les fotografies dels presumptes membres de la cèl·lula després de la comissió dels atemptats.

Així consta en el sumari de la causa, en la qual la Policia demana considerar testimoni protegit l'internauta, que va acudir espantat a les autoritats després de comprovar que un tal «Driss Soprano», amb el qual havia discutit a la xarxa social, era en realitat un dels terroristes de Barcelona i Cambrils, Dirss Oukabir, resident a Ripoll.

Aquesta dada evidencia el caràcter violent d'Oukabir -el germà del qual, Moussa, va ser un dels cinc membres de la cèl·lula terrorista abatuts a Cambrils- i que abans dels fets havia estat jutjat per maltractar la seva xicota.

Segons l'atestat policial, l'internauta va assenyalar a la seva declaració que solia participar activament en un fòrum de Facebook i durant un debat amb Oukabir Soprano el 6 d'agost de l'any passat aquest li va etzibar: «Cristià de merda, calla que tu no pots parlar de l'islam». Posteriorment, va passar a les amenaces amb frases com «et destrossaré i els teus trossos els llançaré als cocodrils».