Un lladre ha atracat a punta de pistola la sucursal bancària del Banc Popular a Amer. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís cap a les nou del matí. L'assaltant, que segons testimonis ha arribat a l'entitat en bicicleta, ha entrat sol al banc amb la cara tapada, ha amenaçat els treballadors amb l'arma de foc i ha aconseguit endur-se diners de la caixa, tot i que no n'ha transcendit la quantitat. Després, ha fugit del lloc.

Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea d'Investigació Criminal de Girona han obert una investigació i han aconseguit identificar el suposat atracador. Li han seguit el rastre fins a Girona, on l'han detingut cap a les tres de la tarda a l'estació de tren. Segons fonts properes al cas, el lladre tenia intenció de marxar de les comarques gironines. Els Mossos han recuperat part del botí. El detingut té uns 50 anys i és veí de la zona.

Es dona el cas que a principis de febrer un lladre, amb el mateix modus operandi, va atracar una oficina del Banc Popular a la Cellera de Ter.

L'atracament ha tingut lloc cap a les nou del matí a la sucursal del Banc Popular situada a l'avinguda Barcelona de la localitat d'Amer (Selva). Segons testimonis, el lladre ha arribat a l'entitat en bicicleta. Un cop dins, ha amenaçat els treballadors amb una arma de foc curta -no ha transcendit si era simulada- ha aconseguit endur-se diners de la caixa. Després d'arreplegar els diners, ha fugit de nou amb la bicicleta.

Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea d'Investigació Criminal de Girona han obert una investigació. Després d'identificar el suposat autor de l'atracament, li han seguit el rastre fins a Girona, on l'han detingut cap a les tres de la tarda a l'estació. Segons fonts propers al cas, l'atracador tenir intenció d'agafar un tren per marxar de les comarques gironines. Amb la detenció, els Mossos han aconseguit recuperar gran part del botí.

El detingut com a suposat autor d'un robatori amb violència i intimidació té uns 50 anys i és veí de la comarca de la Selva. Està pendent de passar a disposició judicial.

A principis de febrer hi va haver un atracament semblant a una sucursal bancària del Banc Popular a la Cellera de Ter. També pels volts de les nou del matí, el lladre va entrar al banc amb el rostre cobert i va perpetrar el robatori a punta de pistola.