24 de setembre de 2018
24.09.2018

Més de 1.500 empresaris reivindicaran a Barcelona el corredor mediterrani

L'acte vol escenificar la necessitat d'aquesta infraestructura i conscienciar el conjunt de la societat perquè s'impliqui en la seva reclamació

24.09.2018 | 00:49
Més de 1.500 empresaris reivindicaran a Barcelona el corredor mediterrani

Més de 1.500 empresaris, directius i professionals de tot Espanya reivindicaran l'execució del corredor mediterrani en un gran acte empresarial que tindrà lloc el proper dia 27 a Barcelona per donar suport a una infraestructura clau per a la competitivitat, la cohesió i la mobilitat de l'Estat.

L'acte, organitzat per l'Associació Valenciana d'Empresaris (AVE), comptarà amb la presència del ministre de Foment, José Luis Ábalos; el president de la Cambra Espanya, José Luis Bonet; el president de la CEOE, Juan Rosell; el president de l'AVE, Vicente Boluda, o el president del Cercle d'Economia, Juan José Brugera, entre d'altres.

L'Associació Valenciana d'Empresaris va confirmar també l'assistència de Jordi Gual (CaixaBank); Josep Oliu (Sabadell); Artur Carulla (Agrolimen); Ignacio Ferrero (Idilia Foods); Juan Roig (Mercadona) i Miguel Torres (Família Torres), a més de presidents de patronals i cambres de comerç de bona part d'Espanya.

Durant la jornada es projectaran diversos vídeos que expliquen la importància social, territorial i econòmica del corredor mediterrani i els suports que té.

Des que al novembre de 2016 l'Associació Valenciana d'Empresaris va impulsar la creació del projecte «www.elcorredormediterraneo.com» s'han desenvolupat actuacions a diferents ciutats espanyoles que culminaran dijous que ve amb aquest acte a Barcelona.

Segons va explicar el secretari general de l'AVE, Diego Lorente, els objectius són escenificar la importància i necessitat de la infraestructura, conscienciar tot el país perquè s'impliqui en la seva reivindicació i aconseguir que els representants públics es comprometin amb l'execució de l'obra perquè sigui una realitat com més aviat millor.

L'objectiu d'aquest any és compartir amb la ciutadania la informació sobre aquesta infraestructura a través d'una acció itinerant en què l'autobús «Quierocorredor» ha viatjat a 9 ciutats del Mediterrani per explicar els beneficis de la infraestructura i aconseguir el suport dels ciutadans (suma ja més de 92.000 signatures).

Els empresaris de l'associació consideren que apostar pel Mediterrani és apostar pel conjunt d'Espanya i queconnectar territoris contribueix a la vertebració de l'Estat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook