El conseller de Territori, Damià Calvet, va prendre com a «bo» l'anunci que el 2021 el corredor mediterrani enllaçarà Algesires amb la frontera francesa, encara que s'ha mostrat preocupat per les connexions d'aquesta infraestructura amb els ports de Barcelona i Tarragona i ha demanat concreció. Calvet va assistir a l'acte empresarial per reivindicar el corredor mediterrani, organitzat per l'Associació Valenciana d'Empresaris (AVE), en què el ministre de Foment, José Luis Ábalos, va avançar aquesta data. El conseller va dir que per les paraules del ministre hi ha una concreció respecte al calendari funcional, no definitiu, del corredor mediterrani per al 2021. Aquesta data implica que les actuacions pendents a Catalunya, tant la plataforma entre Vandellòs-Tarragona i el tercer fil entre Tarragona i Castellbisbal, estaran en aquesta data.

Va assegurar que si el ministre s'ha compromès per a aquesta data "hem d'esperar que així sigui, encara que és una data molt pròxima", i es tracta d'una solució provisional i no definitiva a la qual arribarem el 2025 o 2030, segons Calvet.

No obstant això, el conseller va trobar a faltar concrecions respecte a la connexió amb els ports i les plataformes logístiques i va reivindicar que es treballi amb «diligència» en els projectes de connexió amb el port de Barcelona i Tarragona perquè el corredor mediterrani no només sigui una infraestructura que passi, «sinó que connecti la nostra economia i la nostra societat al món».