02 de octubre de 2018
02.10.2018
Diari de Girona

La Moncloa retreu que Torra posi en risc la «normalització» animant els «radicals»

El govern de Sánchez insta el president de la Generalitat a complir amb les seves responsabilitats

02.10.2018 | 09:05
La Moncloa retreu que Torra posi en risc la «normalització» animant els «radicals»

El Govern central ha instat avui al president de la Generalitat, Quim Torra, després del que va passat ahir amb motiu de l'aniversari de l'1-O, a complir amb les seves responsabilitats institucionals i no encoratjar als radicals "que creuen que els carrers són tan sols seus".

L'Executiu ha fet aquesta crida a Torra després dels incidents ocorreguts ahir a Catalunya per aquest aniversari i després que els Mossos d'Esquadra haguessin de dispersar ahir a la nit a centenars de persones que s'havien concentrat tant davant el Parlament com davant de la Direcció Superior de la Policia Nacional al final de la manifestació per l'aniversari de l'1-O.

Fonts del Govern subratllen que el que ha passat ahir a Catalunya demostra que la política catalana ha de tornar a les institucions, al parlament català.

"El president Torra -afegeixen- hauria de complir amb les seves responsabilitats institucionals i no posar en risc el camí de normalització política emprès pel Govern de Sánchez, encoratjant als radicals que creuen que els carrers són tan sols seus i assetgen les institucions que representen tots els catalans".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook