Ciutadans ha sol·licitat avui al Parlament que retiri el tractament de "Molt Honorable" a l'expresidenta del Parlament Núria de Gispert, després de publicar un altre tuit contra la líder de la formació taronja a Catalunya, Inés Arrimadas.

El passat 3 d'octubre, De Gispert, que és portaveu nacional de Demòcrates, va publicar en el seu compte de Twitter un missatge en contra d'Arrimadas, a qui va titllar d'"inepta i ignorant".

"No sap d'economia, no sap d'inversions, no sap de res. I sempre fa un mateix discurs derrotista. Es deu trobar molt malament a Catalunya! Deu enyorar el seu poble! Qui l'obliga a estar aquí?", va escriure De Gispert, que ja al novembre del 2017 va escriure un polèmic tuit invitant Arrimadas a anar-se'n de Catalunya, pel qual es va acabar disculpant.

El portaveu parlamentari de Ciutadans, Carlos Carrizosa, ha remès a la Mesa del Parlament un escrit en el qual sol·licita l'"inici del procediment de revocació de l'injustificat tractament de Molt Honorable del qual està disposant actualment" De Gispert.

Segons l'escrit de Ciutadans, "és un greu atac contra la dignitat del Parlament de Catalunya que persones que encara segueixen vinculades al seu nom", com De Gispert, "realitzin reiteradament i de forma pública manifestacions totalitàries, supremacistes i xenòfobes que impliquen un discriminatori rebuig a la diversitat i el pluralisme democràtic de la societat".

En roda de premsa, la diputada Lorena Roldán ha denunciat que quan De Gispert "fa aquest tipus de comentaris contra Arrimadas els fa també contra un milió cent mil catalans que van votar Ciutadans i contra tots aquells ciutadans que van escollir Catalunya com la seva terra".