En el món del sexe les opcions són infinites. Tantes com els diferents tipus de plaer. També les tècniques i mètodes que cada dia es coneixen per descobrir les possibilitats de les trobades sexuals i la passió. Encara que, a vegades, només cal posar-li nom a alguna cosa que hauria d'estar escrita en el decàleg de la perfecta relació sexual.

El mètode Karezza és dels que no han estat descoberts però que si calia tornar a recordar. Basat en les carícies i tocaments previs a l'acte, el seu nom procedeix de la paraula italiana 'carezza', que es tradueix com carícia, i que ve a reflectir a la perfecció els pilars bàsics de la seva teoria.

Segons els experts en el tema, a través de petons, carícies, abraçades, mirades còmplices, somriures i sexe oral es pot arribar a millorar bastant l'acte en si, ja que s'estrenyen els vincles afectius i s'arriba al màxim de complicitat.

I és que amb Karezza un ha de tenir paciència i prendre's les coses amb calma perquè tots dos membres de la parella gaudeixin per igual, això si, sempre a la seva manera.

Però, quines són les claus d'aquest mètode a l'hora de posar-lo en pràctica?

El temps és el principal aliat del mètode Karezza. Prendre's tot el que sigui convenient per dur a terme les carícies. La comoditat i la relaxació són punts clau. Respirar i tractar d'entendre's serà idoni a l'hora de llançar-se de ple al plaer.

La lentitud és un altre dels elements que ajudaran a fer que les coses vagin sobre rodes. Fer les coses 'piano piano' és ideal a l'hora de conèixer d'una manera més sexual a la teva parella, fer-li el que li agrada i que arribi al mateix plaer que un desitja. Anar amb tranquil·litat facilita el control de l'excitació.

La imaginació sempre ha anat de la mà del sexe, o si més no, sempre ha estat en el nostre interior a l'hora de donar curs a les fantasies. Fer ús d'ella és important per mantenir el desig i el nivell d'excitació, a més de la ja esmentada complicitat. Sense vergonyes.

Segons els ideòlegs de Karezza i experts sexòlegs, romandre abraçats o escoltar el cor de l'altre, per molt embafador i de pel·lícula romàntica que soni, és un aliat de la complicitat i la confiança al llit.

En certs moments, sobren les paraules, així que la millor manera de demostrar a l'altre que estàs gaudint al màxim és fer ús de les carícies, les mirades ...

Beneficis del mètode Karezza

Un dels principals punts forts del mètode, segons els sexòlegs, és que permet controlar l'excitació i, per tant, el moment d'arribar a l'orgasme.

A més, diuen que és una cosa molt aconsellable per a la gent amb problemes seriosos en el pla sexual. Addictes al sexe, o pacients amb disfunció erèctil o vaginisme són eix central d'aquest mètode.

El vaginisme o la disfunció tenen una part més que important de psicologia, de manera que Karezza mina aquests dubtes i problemes a través de l'excitació pacient i, sobretot, sense expectatives.