Albert C., l'home al qual més d'una vintena de dones acusen d'estafa, s'ha declarat innocent avui en un nou judici i ha assegurat que la principal responsable de les 16 denúncies en contra seu és la seva exparella, que està «organitzant» allò que es veu «per televisió constantment».

El Jutjat Penal número 1 de Barcelona ha jutjat avui per un delicte d'estafa Albert C., per a qui la Fiscalia demana dos anys de presó per fer-se passar per inversor de borsa per seduir la denunciant, C.A., i demanar-li la quantitat de 2.500 euros, que encara no ha tornat.

Durant el judici, el presumpte estafador ha assegurat que la seva relació amb la dona era d'amistat i que mai li va dir que fos inversor, sinó que va reconèixer estar a l'atur.

Davant les converses i proves que consten en la causa, l'acusat ha reiterat que no reconeix la seva forma de parlar i que tots aquests missatges han estat «manipulats», ja que no recorda haver-los escrit.

L'acusació particular, de la seva banda, imputa estafa al processat i manté que des del primer moment Albert C. va assegurar a C.A. que «rebria en el marge de 4 dies el doble dels diners aportats».