Lluc Salellas ha dimitit com a membre del Secretariat Nacional de la CUP per centrar-se en els mesos que queden de legislatura en la seva feina com a regidor de l'Ajuntament de Girona i com a diputat a la Diputació de Girona. Així doncs, també deixa d'exercir de portaveu nacional de la formació, funció que feia des del març passat juntament amb Mireia Boya i Laia Estrada. Segons un comunicat de la CUP, Salellas ha explicat que durant dos anys i mig ha mirat d'aportar el seu gra de sorra a l'organització però que després d'aquest temps creu que és el moment de delegar responsabilitats i prefereix dedicar tot el seu temps a l'aposta municipalista. "Comparteixo les decisions preses durant aquest temps per l'organització, però és important que totes i tots aportem des d'on creiem que podem ser més útils", ha afegit.

ç

Salellas ha aclarit que el motiu de la seva dimissió és la voluntat que té de centrar-se en els últims vuit mesos de legislatura en les seves tasques a l'Ajuntament de Girona com a la Diputació on representa la CUP i en altres projectes polítics, socials i culturals de la ciutat.

El regidor gironí ha agraït a tota la gent amb qui ha compartit "espai d'aprenentatges" i que li ha fet confiança. "Comparteixo les decisions preses durant aquest temps per l'organització, però és important que totes i tots aportem des d'on creiem que podem ser més útils i, ara, penso que el meu lloc és dedicar la meva militància en l'àmbit local", ha afegit. Per la seva banda, el Secretariat Nacional de la CUP ha agraït a Lluc Salellas "tot el temps dedicat".