Quin és el gran atractiu de la Tirona que l'ha fet tan popular?

És popular perquè hem fet activitats diferents i atractives com els concerts, les visites teatralitzades i els titelles a bord de l'embarcació. A banda, també celebrem casaments i aniversaris a la Tirona.

Quina propera activitat esteu preparant ara?

Per la Fira Medieval que celebra Banyoles el cap de setmana del 12 al 14 d'octubre, es realitzarà una visita teatralitzada a la Tirona, com cada any. Aquesta edició, però, l'obra de teatre que es representa durant el trajecte serà diferent. El públic coneixerà la llegenda de les fades i les goges de l'Estany de Banyoles.

A quin tipus de públic us dirigiu?

Ens dirigim a un públic familiar. Tenim gent que ve tant de la província de Girona com de la resta de Catalunya i d'Espanya. També tenim públic estranger, especialment de França.

L'oferta de Naviliera Les Goges, però, va més enllà.

Sí, a banda de tenir la concessió de l'embarcació de la Tirona, des de la nostra empresa oferim el lloguer de barques de rem i de bicicletes per recórrer Banyoles.

I quin és el proper pas de Naviliera Les Goges?

Tenim diferents projectes en ment, però de moment no podem dir res. La intenció és potenciar les activitats esportives i turístiques a Banyoles. Ara el repte més imminent que ens hem marcat és que la Tirona arribi als 40.000 passatgers a l'any.

I com us ajuda diàriament BBVA en tot aquest procés de creixement de l'empresa?

Hem realitzat diferents projectes amb l'entitat bancària i estem molt contents. El tracte amb el personal és directe, amable i molt ràpid. Fa 20 anys que treballem amb BBVA i seguirem comptant amb ells.