Una anciana de 92 anys d'edat va morir a l'agost passat després de ser atropellada a Esplugues de Llobregat per un patinet elèctric que conduïen dos joves, en un dels primers casos dels quals es té constància a Espanya d'una víctima mortal envestida per aquest tipus de vehicles.

Segons va informar ahir l'Ajuntament d'Esplugues, la dona va ser atropellada a la Rambla del Carme d'Esplugues a l'agost passat i va morir pocs dies després en un centre hospitalari.

L'alcaldessa d'Esplugues de Llobregat, Pilar Díaz, es va interessar per aquest accident durant les reunions de la Junta Local de Seguretat, en les quals els Mossos d'Esquadra la van informar que se seguia un procés judicial, a partir del qual ara s'ha destapat aquest cas.

Segons va avançar el diari El País, el patinet circulava a poc més de 30 quilòmetres per hora, la velocitat habitual d'aquests vehicles i, després de rebre l'impacte, l'anciana va caure i el seu cap va copejar contra el terra, patint lesions que li causarien la mort pocs dies després.