Una jove de 19 anys de Lleida ha presentat una denúncia davant els Mossos d'Esquadra pels presumptes abusos patits la nit del dimecres passat al portal de casa seva, al barri de Balàfia, per part d'un home, ha explicat la Policia catalana.

La víctima, que també ha relatat els fets en un vídeo penjat al YouTube, ha explicat que va ser atacada per un desconegut que la va abordar i li va fer tocaments quan entrava al portal, i posteriorment va ser atesa pels Serveis d'Emergència i traslladada a l'Hospital Arnau de Vilanova per ser sotmesa a una revisió, ha publicat aquest divendres el diari 'Segre'.

La noia va relatar aquest dijous l'agressió sexual en un vídeo que va penjar al YouTube amb el títol 'Una víctima més d'abús sexual' i que en poques hores ha superat les 70.000 visualitzacions.

"Em vaig creuar amb un home i quan anava a obrir la porta de l'edifici, em va atacar i em va fer tocaments", ha explicat la jove.

"Sé que haig de sortir al carrer, fer vida normal, però jo no estic segura. Miraré endarrere cada cop que noti una presència", ha assenyalat.