Els Mossos d'Esquadra investiguen l'agressió sexual que va patir una jove a Lleida el passat dia 5, quan un home la va abordar a la porteria del seu domicili en tornar de tirar les escombraries.

La policia catalana va informar que la jove va denunciar els fets en comissaria unes hores després de l'agressió i que van obrir una investigació per identificar l'agressor.

La víctima va publicar un vídeo a YouTube on va explicar el que va passar, en què convida les dones que hagin patit una agressió sexual que la denunciïn i amb el qual pretén que es «prengui consciència» d'aquests fets. En les imatges, que ja tenen més de 18.000 visualitzacions, la jove explica que l'agressió va tenir lloc després que baixés a tirar les escombraries, al voltant de les 21.30 hores del dia 5.

Quan es disposava a tirar les escombraries, la jove va veure que se li acostava un home amb un tapaboques i una gorra que la va seguir fins al portal de casa seva i es va esmunyir a l'interior, on la va agredir.

L'agressor, explica la víctima en el vídeo, li va tocar les seves parts íntimes i, després dels crits d'ella demanant auxili, se'n va anar corrent.