Dos presumptes membres dels comitès de defensa de la república (CDR) han agredit el periodista d'Intereconomía Cake Minuesa quan es trobava cobrint a la Via Laietana les protestes pel Consell de Ministres a la capital catalana.

En el vídeo difós per la cadena es poden veure imatges de cops i un cop de puny al periodista, a qui un manifestant amb llaç groc li proporciona uns mocadors per netejar-se la sang del nas.

El Col·legi de Periodistes de Catalunya ha condemnat l'atac "contra la llibertat d'informació i la democràcia", i ha demanat deixar treballar els periodistes.

"Demanem una vegada més que se'ns deixi treballar i condemnem totes les agressions als professionals, vinguin d'on vinguin", ha afirmat en un apunt de Twitter.

El president de Cs, Albert Rivera, ha dit en el seu compte de Twitter: "El meu rotunda condemna a aquesta salvatge agressió dels comandaments separatistes a Cake Minuesa. Els totalitaris violents campen al seu aire a Catalunya liderats per Torra. # 155YA"

"Tot el meu suport al periodista Cake Minuesa víctima d'una agressió per part dels nois de Quim Torra", ha subratllat el president del PP de Badalona, ??Xavier García Albiol.