La sort ha esquitxat Banyoles. Un dels cinquens premis de la Grossa de Cap d'Any ha tocat al municipi. Es tracta del 64654, premiat amb 5.000 euros per bitllet (500 euros per euro jugat) i que s'ha anunciat quan faltaven pocs minuts per dos quarts d'una del migdia. El número també ha s'ha venut a Barcelona i Vilanova del Vallès (Vallès Oriental) però és l'únic que ha deixat diners a les comarques gironines.

L'encarregada de repartir-lo ha estat l'estanc número 4, situat a carrer Llibertat 145 i molt a prop del Parc de la Draga. La seva responsable, la Noemí Trull, ha explicat que han venut tres bitllets i que tots s'han distribuït a través de la terminal. Tot i que a hores d'ara encara no sap qui són els afortunats, creu que seran "cares conegudes" i "clients del dia a dia".

Aquesta no és la primera vegada que l'estanc reparteix sort. Fa onze anys que va començar a vendre loteria i des d'aleshores ha donat premis d'altres sortejos com la 6/49, el Trio i el Super10. És el primer cop, però, que un dels premis de la Grossa de Cap d'Any els toca. L'establiment ha celebrat el premi brindant amb cava amb alguns dels seus clients.