La conductora del tramvia que aquest dimecres al matí ha xocat contra el topall de la via a l'estació de Sant Adrià de Besòs ha resultat ferida greu. Segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques, la dona, de 41 anys, ha patit una fractura en una cama, un traumatisme facial i un traumatisme toràcic. El SEM ha requerit l'actuació dels Bombers, ja que havia quedat atrapada, i ha estat traslladada a l'Hospital Germans Trias i Pujol. En l'accident, tres passatgers més han resultat ferits lleus. Dues dones, de 45 i 56 anys, han estat traslladades a l'hospital de l'Esperit Sant de Santa Coloma de Gramenet, mentre que la tercera, de 33 anys i amb una contusió al front, ha rebut l'alta voluntària al mateix lloc dels fets.

Segons ha detallat el sotscap territorial del SEM a Barcelona, Jesús Cabanyes, la conductora està ''estable'' però s'ha hagut de traslladar a l'hospital per valorar-ne les lesions. Cabanyes també ha explicat que es desconeixen, a hores d'ara, les causes del xoc, que ha tingut lloc a tres quarts de 9 del matí.

Al llarg del matí, tècnics de la companyia del Tramvia han estat avaluant els danys i han iniciat les tasques per retirar el comboi accidentat.

L'accident ha passat al Trambesòs, a l'última estació de la línia T4. Està tallada la catenària i no hi ha servei de tramvia entre les parades de Sant Adrià i Maresme d'aquesta línia. Tampoc funciona la línia T6.