Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir un suposat lladre que va protagonitzar una fugida de pel·lícula saltant de terrat en terrat des de l'avinguda de Roma al carrer València de Barcelona, fins que finalment van poder arrestar-lo quan intentava baixar al carrer per l'interior d'un edifici.

Segons fonts policials, la detenció es va produir poc després de les sis del matí quan un veí va trucar la policia per denunciar que hi havia un home intentant robar en el seu àtic, a l'avinguda de Roma, al qual havia accedit saltant des d'una teulada.

El lladre, en veure's sorprès pel veí, va fugir i va començar a saltar de terrat en terrat, si bé els Mossos d'Esquadra l'anaven seguint a peu de carrer, sense perdre'l de vista.

Finalment, quan el sospitós va arribar a l'altura del carrer València va intentar baixar al nivell de carrer, quan els Mossos van aprofitar per detenir-lo. En el moment de la detenció, el suposat lladre ha oposat resistència i ha propinat un cop de puny a un agent, que ha patit lesions lleus, segons les fonts.

El detingut, de nacionalitat espanyola i amb 29 antecedents, comptava amb cinc ordres vigents de recerca i captura.

Els Mossos han pogut recuperar alguns dels objectes suposadament sostrets que el detingut havia anat llançant al buit en la seva fuga de pel·lícula saltant pels terrats de Barcelona