Els taxistes continuaran tallant la Gran Via "el temps que faci falta" fins que el Govern els ofereixi un temps de precontractació dels serveis VTC que sigui raonable i que no posi en risc la seva activitat. El portaveu del comitè de vaga, Alberto 'Tito' Álvarez, tot i reconèixer que ahir la Generalitat "va obrir una porta" per poder desconvocar la vaga indefinida ampliant aquest termini i que ell era partidari d'oferir una treva, reconeix també que la proposta "era molt inconcreta" i que entén que els taxistes la rebutgessin i optessin per seguir ocupant la Gran Via. "Ens han enganyat durant tants anys que ara no hi ha confiança. Si no hi ha números concrets, papers firmats i declaracions públiques els taxistes no es mouran", ha afegit.

Álvarez, que ha recordat que dimarts es tornaran a reunir amb el Govern i l'AMB a les quatre de la tarda, reconeix que seguir tallant la Gran Via provocarà "un caos" a la ciutat a partir de demà dilluns, però ha recordat que el del taxi és un sector "molt dur" i que "aguantaran el que faci falta" per defensar els seus drets. "No volem molestar a ningú, però o arreglem això entre tots o ens quedarem aquí", ha assegurat.

A l'espera que la pluja els ofereixi una treva, la voluntat dels taxistes concentrats es celebrar al llarg de la jornada una assemblea per decidir els següents passos a seguir. Una de les possibilitats, segons ha reconegut 'Tito' Álvarez, seria organitzar una protesta demà dilluns a les portes del Departament d'Economia.

Un vianant colpeja diversos taxis

En un matí marcat per la pluja i la tranquil·litat, als volts del migdia un vianant ha colpejat diversos vehicles amb un paraigua. L'home, que ha estat retingut pels propis taxistes, ha estat identificat per la Guàrdia Urbana.